Miljö

Vi strävar efter att tillhöra branschens främsta när det gäller att minimera miljöpåverkan. Detta genom att ständigt arbeta med förebyggande insatser och miljöförbättringar. Vårt övergripande mål är att erbjuda maskintjänster med minsta möjliga miljöavtryck för att vara det självklara valet för våra kunder.

Miljöansvar

För att upprätthålla vårt åtagande för en hållbar framtid förnyar vi kontinuerligt vår maskinpark. Genom att investera i moderna och energieffektiva maskiner strävar vi inte bara efter att minimera miljöpåverkan, utan även att leverera högsta möjliga kvalitet i våra uppdrag.

Vi följer strikt de lagkrav och rekommendationer som reglerar vår verksamhet. Våra maskiner uppfyller alla miljökrav och i stort sett alla håller miljöklass steg 5 och nu får vi inom kort hem våra två första eldrivna maskiner.

Vi använder oss endast av miljömärkta produkter för att säkerställa att varje moment i vår verksamhet genomsyras av miljömedvetenhet och hållbarhet.

Genom att välja Markresurser som din partner för maskintjänster väljer du inte bara kvalitet och effektivitet utan också en aktör med stort miljöansvar. Tillsammans strävar vi mot en grönare och mer hållbar framtid.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna för mer information och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Markresuserna.se | info@markresurserna.se | Telefon: 070 312 15 08