Om oss

Markresurserna, en ledande aktör inom mark- och anläggningsbranschen grundat i Sala 2010. Vi förstår att varje projekt kräver kvalitativa lösningar avseende personal och maskiner och det är där vi kommer in i bilden.

Lång erfarenhet

Markresurserna erbjuder inte bara en gedigen maskinpark av hög standard med den senaste tekniken och säkerhetsutrustningen, utan även erfaren och kompetent personal för att möta dina specifika behov.

Vår VD och grundare Anders E. Söderman har en lång bakgrund i branschen som yrkesarbetare, arbetsledare och platschef på stora projekt.

Genom sin erfarenhet av att själv driva projekt är Anders väl insatt i vilka utmaningar som du som arbetsledare eller platschef står inför och förstår därför vikten av att vara en långsiktig och pålitlig samarbetsparter som står för kvalité.

Genom vårt breda utbud av maskiner och kunniga anläggningsarbetare har vi skaffat oss kunder över hela Mellansverige, men vi bemannar gärna ditt projekt oavsett var det är lokaliserat.

Med ca 40 anställda och inhyrd personal tillgängliga för uthyrning, kan vi skala upp våra resurser för att möta kraven i projekt av alla storlekar. Välj Markresurserna för att få en pålitlig partner som förstår värdet av att leverera kvalitet och pålitlighet i varje projekt.

Välkommen att kontakta oss, vi bidrar gärna till ditt projekts framgång!

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna för mer information och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Markresuserna.se | info@markresurserna.se | Telefon: 070 312 15 08